keskiviikko 8. syyskuuta 2010

Sana on vapaa

Kysy mitä vaan, vastaan jos osaan!

15 kommenttia:

  1. Erikoinen postaus . Edelliset on kyllä parempia :-) Puheenvuoro lukijalla??

    VastaaPoista
  2. Ääh, testasin tähän vain yhtä upotusta muualta kuin juutuubista, poistin testin ja otsikon, mutta en saanut kaikkea pois. Ajattelin sitten jättää roikkumaan kunnes ehdin taas jotain kirjoittaa ja täytän tyhjät osiot :)

    VastaaPoista
  3. Tästähän voisi tehdä kysymys- ja vastauspalstan. Kysynkin nimimerkistäsi: googlaaminen vei oikeustieteen kiemuroihin :) Onko se kissan kasvattajanimi? Arvaisin Fuskua, mutta kuvassa näkyy paremmin Ossu?

    VastaaPoista
  4. Hehe. Keksinkin miten koko jutun olisi saanut pois, mutta taidanpa laittaa tähän keskusteluun sopivan otsikon ja tekstin. Furensic Evidence eli pitemmästi Anuler Furensic Evidence on kasvattajanimi, mutta sain itse keksiä, ainoa ehto oli, että alkaa F:llä. Halusin sen liittyvän jotenkin CSI:hin ja vein pulmani keskustelupalstalle. Heittelin ensin itse joitakin mieleen tulevia, yksi tuo Forensic Evidence. Joku sitten ehdotti tuota Furensicia ja se oli siinä. Olen aina tykännyt sanaleikeistä.

    Fusku-nimen taas keksi armas aviomies :)

    Olen muuten kokeillut paria konvertteria kuten ehkä olet tuubissa havainnutkin. Huomisiltana yritän raportoida kunhan Aada on lähtenyt ja puutarhaseuran kokouspöytäkirja on tehty.

    VastaaPoista
  5. Nyt tästä tuli kysymys- ja vastauspalsta :)

    VastaaPoista
  6. Mainiota. Loistavaa! Sun pitää laittaa pysyväislinkki tähän postaukseen esille, vaikka sivugadgettiin. Saatpas nähdä, että käytäntö leviää :)
    -Joo, googlaamalla opin tuon Forensicin ja älysin sanaleikkisi.
    -Olen myös silmäillyt uusimpia postauksiasi, ja syvennyn mielenkiinnolla uusiin tutkimuksiisi sopivalla ajalla.

    VastaaPoista
  7. Nytpäs kysyn sinulta,edistyneemmältä tuubistilta, kysymyksen:
    Miten voisi käydä omalla kanavallaan, YouTubessa siis, katsomassa kommentteja ja hakemassa upotuskoodin, ilman että video pärähtää käyntiin? Haluaisin näet rehellisen tiedon katselukerroista. Eihän sillä sitten enää ole väliä, kun lukema on 5705, mutta keljuttaa jos kaikki 5 ovat omia käyntejä :-/

    VastaaPoista
  8. Samaa olen minäkin kaipaillut, mutta enpä ole keksinyt. Kommentit saa klikattua auki "Omat videot" -osiossa, mutta upotuskoodia sieltä ei löydy. Nyt sentään ei laskuri laske audioswap-kokeiluja, niin kuin joskus ennen.

    VastaaPoista
  9. Muuten, kuinka saat omat tuubivideosi näkymään niin pieninä? Minulla leikkaantuu pois pieni siivu oikeasta reunasta, vaikka valitsen sen pienimmän vaihtoehdon. Blogistina olen aika surkea...

    VastaaPoista
  10. Kun avaan sen oman kanavan upotusosaston ,rullaan alaspäin ohi koodin ja reunavärimallien. Siellä on laatikko, mihin voi kirjoittaa haluamansa leveyden. Bloggerissa käytän 400 tai vähemmän. Tuubi laskee sopivan korkeuden. Huomaat, että koodi muuttuu.

    Hee, tiesin jotain mitä sinä et :)

    VastaaPoista
  11. Kiitos! Nettinikkaroinnista tiedät paaaljon enemmän kuin minä, olen ihan untuvikko siinä. Sitä kyllä ihmettelen, että jos lähettää tuubista suoraan blogiin on video hiukan liian leveä. Luulisii näiden nyt olevan yhteensopivia.

    VastaaPoista
  12. Minäpä en ole tommosta keksinytkään. Että Tuubista suoraan blogiin. Aina olen sen koodin hakenut.Blogeja on niin monenmuotoisia. Toisilla on 'stretch'-malli :)

    VastaaPoista
  13. Mutta etkös sinä minulle sen suoran lähetyksen vinkannut? No, kumminkin, eikös bloggeri ole samaa perhettä kuin juutuubi, ainakin tunnukset voi yhdistää? Luulisi silloin että ovat yhteensopivia.

    VastaaPoista
  14. Mitään en tunnusta ;) Bloggerilla on niin monta mallia. Me ollaan valittu se kapein vissiin.

    VastaaPoista